ElérhetőségeinkNyitvatartásunkSzervizünkrőlCégtörténetünkHírek
Műszaki vizsga 13. kerületEredetiségvizsgálat azonnalSzerelő munkák, autószerelés, autójavítás, gyorsszervizTurbó javítás, felújításHHO motortisztítás BudapestenKarosszéria javítás, karambolos autók javításaBiztosítási kárügyintézés, kárrendezésAutóklíma javítás, klímatöltésKlíma tisztítás, ózonos klíma fertőtlenítésAutómentés hétvégén isAutófényezésAutóvillamosságMotordiagnosztika, hibakód kiolvasás - törlés Műszaki vizsga lejáratáról értesítjük ÖntCsereautó lehetőség
HHO tisztítás akcióIngyen csereautóPeugeot 206
Gépjármű kárbejelentő lap letöltésGyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)Szolgáltatásaink elhelyezkedés szerintTudásbázis, fogalomtár
Nyitó oldal      Kapcsolat      Honlap térkép    
      AUTOJAVITO.NET
1135 Budapest, Szent László út 99.    térkép   

 4tolgyesi@autojavito.net    Telefon: (+36) 1/349-66-79 - Mobil: (+36) 70/363-32-17          
   // www.autojavito.net / Extrák / Szolgáltatásaink elhelyezkedés szerint / Budapest, 4. kerület / műszaki vizsga Budapest-4.-kerület


!műszaki vizsga Budapest-4.-kerület

!!!


A műszaki vizsga nálunk saját vizsgáló állomáson működik, ezért önnek nem kell órákat sorban állnia, mert mi akár fél órán belül levizsgáztatjuk gépjárművét. Gépkocsija vizsgára való felkészítését is tudjuk vállalni, tehát, ha valami nem felel meg a vizsga követelményeknek, akkor nem bukik meg az autója, mert mi egyből meg is javítjuk, ha a kedves ügyfél is úgy akarja. Amennyiben nem szeretné a javítási szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor egy 6.000 ft-os átvizsgálási díjat kell csak kifizetni és javíttathatja bárhol. Ahhoz, hogy gépkocsija megfeleljen a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elvárásainak, szabályzatainak és nem utolsó sorban az ön és családja, illetve környezetének biztonságos közúti forgalomban való részvételéhez, mi maximálisan csak a lehető legjobb munkát igyekszünk kiadni műhelyünkből. Több ezer elégedet ügyfelünk, igazolja számunkra, hogy jól végezzük munkánkat, mikor újra és újra megtisztelnek bizalmukkal, és minket választanak a budapesti szervizek közül.

Árainkhoz kattintson ide!

Amennyiben telefonon foglal vizsgaidőpontot, cégünk a lehető leghamarabb levizsgáztatja gépjárművét! Igyekszünk a leg költségtakarékosabb megoldásokat felajánlani az Ön számára!

Vizsga időpont egyeztetés:

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem kattintson ide a bejelentkezéshez szükséges telefonszámok megtekintéséhez!

A következő adatokra lesz szükség a műszaki vizsga telefonos előjegyzéséhez:

  • műszaki vizsgára szánt gépkocsi rendszáma
  • gépkocsi évjárata
  • Önnek legideálisabb időpont

A vizsgáztatáshoz hozza magával a forgalmi engedélyt, az érvényes kötelező biztosításról szóló igazolását, a személyes okmányait, a környezetvédelmi adatlapot (csak, ha már van, egyébként mi csináljuk helyben), illetve meghatalmazást, szükség esetén. Céges autónál szükségünk van az aláírási címpéldányra illetve a cégbírósági bejegyzés (cégkivonat első oldalára) is.

Bővebb információt a szükséges iratokról ide kattintva talál!

Alfa-Romeo-1750-GTV-GT-Veloce-erediségvizsgálat-eredetvizsga-műszaki-vizsga-vizsgáztatás-vizsgára-felkészítés-budapest-XIII-13-kerület-angyalföld - 1024x680 pixel - 228943 byte

Kistehergépkocsi-teherató-tgkk-N1-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 67541 byte Tehergépjármű-teherautó-tehergépkocs-tgk-N1-N1G-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 70100 byte Furgon-van-kis-tehergépjármű-kisteherautó-tehergépkocsi-tgk-N1-N1G-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 59440 byte

Terepjáró-4X4-kerék-összkerékmeghajtású--személygépkocsi-és-tehergépkocsi-N1G-M1G-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 68843 byte

Lakókocsi-lakóautó-lakóbusz-O1-O2-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 78850 byte Pótkocsi-utánfutó-O1-O2-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 68462 byte Utánfutó-pótkocsi-O1-O2-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 45712 byte

Személygépkocsi-személyató-szgk-M1-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 112929 byte

Személygépkocsi-személyató-szgk-M1-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 104419 byte

Egy megbukott műszaki vizsgás ügyfelünk történeténe:

Ilyen szituációba is kerülhet az ember, ha nagyot akar spórolni…

Munkából indul hazafelé, és igazoltatja egy biztos úr. Elkéri az Papírokat, amit Ön nyugodt szívvel át is adsz neki. Néhány perc alatt át is nézi az iratokat. Mindent OK, mondja, és visszaadja az okmányait, DE hozzáteszi, hogy a műszaki vizsgájának érvényessége 2 napon belül lej fog járni. Hoppá ezt észre sem vette ugye? Semmi baj, hazamegy és meggyőződik a forgalmiból, hogy tényleg igazat mondott a rendőr, mert a műszaki vizsga érvényessége két nap múlva lejár. Hirtelen keresésbe kezd az internet szerteágazó világában, hogy találjon végre egy műszaki vizsga állomást. Rájön, hogy óriási a választék, hiszen a szervizek többsége, más és más árakon vizsgáztatnak. Aztán gondolja, hogy miért fizessen több ezer forinttal többet a vizsgáztatásért, ha ugyanazt a műszakit kaja meg mindenhol. Így hát kér egy vizsga időpontot a legolcsóbb műszaki vizsga állomástól. Na, ekkor követte el az első igazán komoly hibát, mert utána sem nézett annak, hogy mit tartalmaz az adott állomás vizsgadíja.

A vizsgabázis elfoglaltsága miatt, csupán a műszaki érvényessége utolsó napjára kapott időpontot. Ezzel alapvetően nem is lenne gond, de csak délre tudtak időpontot adni, kora reggeli vagy a még kényelmesebb délután helyett, így aznapra kénytelen szabadságot kivenni.

Mint egy jó ügyfél odaérkezik 11:45-re és bemegy a váróba, ahol több idegeskedő, feszült embert lát. Elsőre nem érti, majd a beszélgetéseket hallgatva rájön, hogy ők már órák óta várakoznak a gépkocsijuk levizsgáztatására. Majd megjelenik a vizsgabiztos munkatárs és közli, hogy egy kicsit csúsznak az időpontok, mert nagyon sokan vannak. Türelmét kérik. Hát jó, gondolja, úgyis szabadságon van.

13:10-kor már kezd feszültté válni a várakozástól, hiszen más intézni valókat is tervezrtt délutánra, ha már úgyis szabadnapot vett ki a munkahelyén. Végül 13:50-kor közel 2 órás késéssel elkezdődik a műszaki vizsga. Minden rendben zajlik, már épp kezd megnyugodni, mikor közli a vizsgabiztos, hogy gond van az autójával. Nem műszaki vizsga képes, ugyanis baj van a futóművel, és a fékeknél is találtak hibákat. Baj? Milyen baj? Hiszen semmilyen gondot nem vett észre vezetés közben. A legnagyobb probléma azonban az, hogy ez az ÉLES műszaki vizsgán derült ez ki. Vagyis az autója műszaki minősítése: ALKALMATLAN, tehát MEGBUKOTT!

Ez sajnos bárkivel megtörténhet, ezért inkább ne kockáztasson!

El sem akarja hinni, hiszen épphogy csak 8 éves az autója. Nem érti, hogy hogyan bukhatott meg a műszaki vizsgán! Figyelemmel követi az eseményeket. Az autójáról leszedik az műszaki érvényességet jelző matricát és ha még lett is volna rajta plusz pár nap érvényesség, akkor azt is érvénytelenítették volna, vagyis ideiglenesen kivonják a forgalomból. Egy lehetősége maradt. Autómentőt hív és elszállítatja egy szervizbe, mert ők, ugye nem is javítanak, csak vizsgáztatnak, plusz még újra le kell majd vizsgáztatni.

És a jön a hír, mikor megy a forgalmi engedélyéért, amit már szinte fel sem fog, hogy ez megtörténhetett, mindentől függetlenül ki kell fizetned a hatósági vizsgadíjat 16.290 Ft-ot vagy akár még többet, hiszen a műszaki vizsga megtörtént!

Mi a tanulság? Hát én legközelebb biztos, hogy olyan vizsgaállomást választok, ahol a műszaki vizsga előtt elvégezik a teljes átvizsgálást és meg is tudják javítani, ha valami hibája van, így elkerülöm a sikertelen műszaki vizsgát és a dupla vizsga költségeket! Pár ezer forinttért nem fogok rizikózni, hiszen ilyen könnyen lett a legolcsóbb vizsgából a lehető legdrágább!!!!

Műszaki vizsga vagy KPM vizsga? Ön tudja, hogy mi a különbség?

Egyre többször tapasztaljuk azt, hogy a köznyelvben sokan tévesen a műszaki vizsgát KPM vizsgának nevezik. A kettő egyáltalán nem ugyanaz! Mi a különbség a műszaki vizsga és a KPM vizsga között?

KPM vizsga vagy műszaki vizsga?

A KPM vizsga a Nemzeti Közlekedési Hatóság (rövidítve: NKH) által végzett műszaki vizsgáztatás. Az ára kategóriánként kölömbözik, de fix áras (hatósági díjas), személyautó (szgk) esetén 16.290 Ft, teherautó (tgk) esetén pedig 17.090 Ft, összkerékhajtásnál pedig + 4000 Ft-os költséggel kell számolni. A vizsga az NKH saját műszaki vizsga állomásain történik.

Igen, jól látják, nem írtuk el a számokat, valóban 16.290 Ft-ba kerül a KPM vizsga. de nagyon fontos tudnia, hogy aki a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál vizsgáztat egy KPM vizsga keretében az NEM részesül műszaki vizsgát megelőző állapotfelmérésben!

Ha a hatósági vizsga során bármilyen problémát találnak az autóján, azonnali műszaki vizsga címkéjének az érvénytelenítés fog történni, és ki kell fizetnie a 16.290 Ft-os vizsgadíjat!

Vannak bizonyos esetek amikor KPM vizsga szükséges, vagyis csak a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál lehet vizsgáztatni. Az alábbi esetekben biztosan:

- honosítani szükséges egy külföldről behozott autót

- első vagy újra forgalomba helyezés történik

- átalakítások esetén, például az autó benzin-gáz üzeművé, és ezt még nem jegyezték a forgalmiban

- olyan módosítások történtek az autóval, amelyeket csak a Nemzeti Közlekedési Hatóság jegyezhet fel a forgalmi engedélybe egy KPM vizsga során.

A honlapunkon szereplő műszaki vizsga árak, már tartalmaznak egy előzetes átvizsgálási költséget is. Ez azt jelenti, hogy a műszaki vizsga előtt teljes körűen átnézik a autóját, így garantáltan nem veszíti el a befizetett műszaki vizsga árát!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem kattintson ide a bejelentkezéshez szükséges telefonszámok megtekintéséhez!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK MEGTEKINTHETŐEK ITT!

Műszaki vizsga kedvezménnyel!

Autójavító műhelyeknek kedvezményt biztosítunk!

Ha Önnek vagy cégének egy megbízható, korrekt, (gyors és rugalmas) vizsgaállomásra van szüksége, ahová rendszeresen vinné vizsgáztatni a már felkészített gépkocsikat, abban az esetben jöjjön el hozzánk és megegyezünk egy mindkettőnknek megfelelő árban.


Kérjük adja meg az ÜZENET szöveges mezőben, lehetőleg minél pontosabban, hogy mit szeretne kérdezni tőlünk, miben segíthetünk, vagy mire szeretne árajánlatot kérni. Ha Önnek kényelmesebb, hívjon minket telefonon. Ha itt megadja a telefonszámát, akkor a megadott időpontban vissza fogjuk hívni. Amennyiben az elektronikus levelezés a kényelmesebb Önnek, adja meg az email címét, hogy válaszolni tudjunk. Lehetősége van csatolni állományokat is, amennyiben szükséges. Kollégáink a lehető leggyorsabban próbálják feldolgozni az üzenetét.

Árajánlat vagy információ kérés a fenti szolgáltatásra

* = kitöltése kötelező!

* Név:
Email cím:
Telefonszám:
Legalkalmasabb időpont a telefonhívásra:
* Tárgy:
Csatolt file 1:
Csatolt file 2:
Csatolt file 3:
* Az ÜZENET tartalma:
Random letters * Látható karakterek: [ új kód generálás ]

Automatizált email küldés kiszűrése miatt kérjük írja be a képen látható karaktereket.
A rendszer nem figyeli a kis- és nagybetű közötti különbséget.A 4 jegyű biztonsági kódot kérjük írja be, mert az nélkül nem tudja elküldeni az üzenetet, és nem fogjuk megkapni._ _


Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://autojavito.net/d1951-mszaki-vizsga-Budapest-4-kerlet.doc

 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.autojavito.net nyitó oldal | Kapcsolat | Honlap térkép, sitemap

Copyright 1999-2023 © WWW.MAXELINE.HU KFT